IV Festival srpskih vina ”Vinovdan 2011”

24 i 25 juna 2011. godine u Kruševcu, radno vreme festivala od 16h do 22h

VINOVDANće po četvrti put pokušati da prikaže javnosti ono najbolje iz vinarstva Srbije. Iz tog razloga na VINOVDAN-u nema stranih vina i ”izvikanih” svetskih brendova.
Ideja Festivala je promocija najboljih srpskih vina i vinske kulture Srbije na način koji dolikuje njihovom visokom kvalitetu, i na mestu koje nosi sa sobom težinu tradicionalnih vrednosti.

Četvrti po redu Festival srpskih vina VINOVDAN će se odvijati tokom 24. i 25. juna 2011. godine u Kruševačkom pozorištu. I ovoga puta broj izlagača je ograničen, jer će VINOVDAN pokušati da, još jednom, predstavi samo najbolja srpska vina.
Tokom Festivala treba da bude održano i nekoliko predavanja, planirane su i promocije novih vina iz više vinarija, i mnogo drugih sadržaja… Deo Festivala činiće i svojevrsna berza, jer se očekuje i učešće ljudi iz Horeca sistema, distributera i veletrgovaca, i mnogih drugih povezanih sa vinima na bilo koji način.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>