Praznik za vinske sladokusce – Međunarodni festival vina INTERFEST 2012

Interfest je festival vina međunarodnog karaktera koji se svake godine organizuje u centru Novog Sada. Veliki broj učesnika ove vinske manifestacije , veliki broj posetilaca i  medijska podrška su razlozi koji Interfest postavljaju na mesto vodećih  i najznačajnijih vinskih festivala u regionu.

Tokom tri dana festivala 06 do 08. jula, na nekoliko lokacija održavaju se specijalne degustacije, radionice i prezentacije namenjene istinskim poznavaocima i ljubiteljima vina, enolozima i ljudima iz struke vezane za vinsku industriju. I ove godine ”Božansko piće”  predstaviće oko 120 proizvođača iz 10 evropskih zemalja, među kojima će značajno mesto mesto zauzeti domaći proizvođači .

Festival je biti otvoren svakog dana od 18 časova pa do ponoći, ulaz je besplatan, a ljubitelji vina će na blagajnama moći da kupe degustacione čaše po ceni od 150,00 rsd i vaučere za degustaciju, po ceni od 100,00 i 50,00 rsd.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>