Sajam vina, zanatstva i poljoprivrednih proizvoda u Baču

417789_166258890203101_1080585302_n

Prvi Sajam vina, zanatstva i poljoprivrednih proizvoda biti održan u subotu 27.aprila na Tvrdjavi u Baču. Sajam je ujedno i medjunarodni Skup Vinskih redova u organizaciji Vinskog reda „Sveti Djordje“ iz Malog Iđoša. Na konferenciji koja će biti održana u Donžon kuli prisustvovaće članovi vinskih redova iz Mađarske (Segedina, Monora, Vilanja) kao i predstavnici vinskih redova iz Srbije- Subotice, Vršca, Feketića, Bajše, Horgoša, Novog Sada.
Istovremeno će na Tvrdjavi biti postavljeni štandovi,na kojima će svoje proizvode promovisati vinari, pčelari, proizvodjači voća, testenina, kozjih proizvoda, postavke ručnih radova udruženja žena. Od starih zanata biće predstavljen bačvarski zanat.
U kulturno-umetničkom programu nastupiće kudovi „Mladost iz Bača“, „Unji Bernandin“ iz Bača i „Njegoš“ iz Lovćenca, gitarista Nenad Pušara, pesnik Josip Dumendžić i orkestar KUD-a „Mladost iz Bača.

9:30 – OPREMANJE IZLAGAČKOG PROSTORA
10:00 – POČETAK MANIFESTACIJE
11:00 – KULTURNO-UMETNIČKI PROGRAM
12:00 – VINSKI VITEZOVI- INAUGURACIJA NOVIH ČLANOVA U VINSKI RED
13:00-13:30- DRUGI DEO KULTURNO-UMETNIČKOG PROGRAMA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>