VINARIJA ALEKSANDROVIĆ IZVOZNIK GODINE 2012

Siepa je po deveti put dodelila nagrade za izvoznika godine. Nagradu za osvajanje novog izvoznog tržišta u 2012.godini dobila je “Vinarija Aleksandrović”, koja je ove godine uspela da svoja vina izveze na veliko i zahtevno tržište Kine. Ugledna nagrada Izvoznik godine ima za cilj da promoviše uspehe domaćih preduzeća u izvozu robe i usluga na stranim tržištima. Svečano proglašenje pobednika održano je u prisustvu zvaničnika Vlade Republike Srbije, visokih predstavnika diplomatskog kora, međunarodnih finansijski institucija, kao i domaćih i stranih kompanija.

Nagrada se dodeljuje u četiri kategorije :

  • Najbolji izvoznik,
  • Najbolji novi izvozni proizvod,
  • Osvajanje novog tržišta,
  • i Najbolji izvoznik u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

Kriterijumi za dodelu nagrada obuhvataju kvalitet proizvoda, izvozna tržišta i izvezene količine, odnosno vrednost robe i usluga u toku godine. Vinarija Aleksandrović svoja vrhunska vina plasira na tržište Amerike, Rusije, Engleske, Česke, Švajcarske, a od 2012 i na tržiste Kine. Vina Vinarije Aleksandrović “govore sve jezike” i to prepoznaju kako domaći tako i strani potrošači, ljubitelji vrhunskog vina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>