WINTERFEST od 26 do 29. Marta 2015. na Kopaoniku

winterfestPosle uspešnog Winterfesta 2014. sa brojnim vinarima koji su predstavili najbolja vina regiona na najatraktivnijoj zimskoj destinaciji Srbije, još jedan Winterfest je pred nama od 26 do 29. Marta. Edukacije, degustacije, skijanje na vinskim stazama, festival jedinstven po sadržaju sa više od 100 premium vina iz regiona, škola vina i izlet do župskih vinarija, sve vas to čeka na Kopaoniku poslednjeg vikenda u martu.

Winterfest – trodnevni festival vina koji spaja zaljubljenike u vino i skijanje. Uživanje u degustacijama najlepših vina iz celog regiona kako na samim skijaškim stazama tokom dana, tako i u večernjim satima u Grand Hotel & Spa**** na festivalu “Winterfest premium wine selection”. Svima koji vole skijanje i vino ovo je jedinsvena prilika za još jedan zabavan vikend u periodu kada je skijanje na Kopaoniku najlepše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>