Ako voliš mlado vino

Dođi na Palić u subotu, 19. novembra na Evropski dan mladog vina. Učešće na toj manifestaciji je najavilo više od 30 proizvođača vina i rakije iz severno-bačkog regiona.

Izvor Tanjug

Pored degustacije vina i rakije, posetioci na objektu Velika terasa će moći da uživaju i u različitim gurmanskim specijalitetima.

Evropski dan mladog vina otvoriće vitezovi vinskog reda “Arena Zabatkiensis” pozdravnom rečju i ceremonijalom, nakon čega će posetioci moći da uživaju uz muziku tamburaša i mlado vino sa severa Bačke.

U okviru manifestacije će biti organizovana izložba dizajna i promo materijala proizvođača vina i rakije Srbije, kao i izložba promotivnih materijala u turizmu Srbije i dodeliće se priznanja za najbolje u tim oblastima.

Predviđen je i prateći stručni program za izlagače, kao i prezentacija nove turističke mape vina i destilerija Vojvodine.

Za proizvođače će biti održana stručna predavanja “Vinski turizam u funkciji tržišta”, “Značaj propagande u oblasti proizvodnje pića” i “Značaj i mogućnost učešća proizvođača vina i rakija na domaćim i inostranim sajmovima i manifestacijama po povlašćenim uslovima”.

Oni će, takođe, moći da se upoznaju sa načinima konkurisanja za dobijanje bespovratnih sredstava od pokrajinske i republičke vlade i međunarodnih fondova i kriterijumima za formiranje turističkih “puteva do podruma”.

Na kraju manifestacije biće proglašeni najbolji promotivni materijali, dizajn ambalaže i etiketa vinarija i i destilerija Srbije u okviru dela Festivala tržišnih komunikacija “Promofest – Travel”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>