Festival vina, gastronomije i vinskog turizma – Mediteraneo 24 i 25 novembra

III „Mediteraneo“ festival vina, gastronomije i vinskog turizma biti održan 24. i 25. Novembra 2012. godine u trajanju od 12 do 20 časova. Festival će biti održan u hotelu „Metropol Palace“ 5* na Bulevaru kralja Aleksandra br. 69 u Beogradu. Ponuda jesenjeg festivala biće obogaćena sa velikim brojem stručnih predavanja u oblasti vina, gastronomije i vinskog turizma, koje će držati eminentni i sertifikovani stručnjaci.

Posetioci će biti u prilici da isprobaju trajne delikatesne proizvode, sireve, tartufe, masline i specijalitete, koje će pripremiti predstavnici udruženja Kulinarske federacije Srbije, i naravno da uživaju u degustaciji kvalitetnih napitaka. Kao i do sada protokol festivala je upotpunjen korisnim edukativnim predavanjima i praktičnim radionicama, kulturnim i muzičkim intermecom koje vode poznate ličnosti iz sveta muzike i glume.

– 100 izlagača

-1000 vina

– 6 gastro master class-ova

-6 vinskih master class-ova

– 6 master class-ova vinskog turizma

Više informacija http://www.mediteraneofestival.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>