Poziv i prijava za 9. međunarodni sajam vina u Vršcu – Vinofest

9. međunarodni sajam vina u Vršcu – Vinofest održaće se 28. i 29. marta 2014. godine u organizaciji Turističke organizacije opštine Vršac, u velikoj sali hotela Srbija.

vinofest - za led

Sajam je takmičarskog karaktera, a članovi komisije za ocenjivanje vina su enolozi iz zemlje i inostranstva.  Prijava – VINOFEST 2014

Do sada je Vinofest ugostio izlagače iz Ukrajine, Italije, Rumunije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije… Za ovogodišnju manifestaciju svoje učešće su najavili gosti iz Češke, Hrvatske, Rumunije i Mađarske.
Pozivamo Vas da sa svojim vinima budete jedan od izlagača na ovogodišnjem Vinofestu. Kotizacija za učešće na izložbi je 4.000,00 dinara. Ovo podrazumeva obeležen sto sa dve stolice, bokal za vodu i vino, dve identifikacione kartice sa nazivom izlagača i prostor u katalogu veličine vizitkarte (ukoliko na vreme dostavite logo i podatke). U prilogu se nalazi prijava koju je potrebno popunjenu do 10.03.2014. dostaviti organizatoru.
U okviru kataloga, koji će biti štampan i podeljen izlagačima i posetiocima može se naći i vaša reklama. Cena jedne reklamne strane je 2.000,00 i potrebno je dostaviti rešenje u dimenzijama 10 h 21 centimetar i rezoluciji od 300 dpi.
Prijava vina za takmičenje – Vina za ocenjivanje mogu prijaviti sve zainteresovane vinarije, bez obzira da li učestvuju na izložbi. Uzorci se mogu poslati poštom ili (za izlagače) dostaviti lično, do 11 časova 28. marta(prvi dan Vinofesta). Za svaku vrstu vina potrebno je dostaviti dve neobeležene boce vina, uplatiti 300 dinara i popuniti formular za prijavu vina koji se nalazi u prilogu.
Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo ostvariti dobru saradnju.

Turistička organizacija opštine Vršac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>