1. dan / Budimpesta – Beograd
Dolazak na aerodrom Budimpešta i doček predstavnika/vodiča turističke agencija PANACOMP ZEMLJA ČUDA. Polazak za Beograd. Pauza za ručak. Smeštaj u hotel. Doček dobrodošlice u autentičnom ambijentu uz degustaciju vina. Noćenje.
2. dan / Beograd – Oplenac – vinarija Vrbica – vinarija Aleksandrović – manastir Kalenić
Nakon doručka panoramsko razgledanje Beograda. Vožnja prelepim predelima Šumadije do Topole. Poseta vinariji Vrbica, koja omogućava veličanstven pogled na kraljevske vinograde, degustacija vina. Razgledanje Crkve Svetog Đorđa – mauzoleja kraljevske porodice, sa prekrasnim mozaicima. Poseta čuvenoj vinariji Aleksandrović i degustacija vina sa Oplenca, uz tradicionalni ručak. Vožnja do manastira Kalenić iz 15. veka i smeštaj u manastirskom konacima /dvokrevetne sobe sa kupatilima/. Tradicionalna ili monaška večera sa degustaciju manastirskih vina. Noćenje.
3. dan /manastir Kalenić – Aleksandrovac vinarije – Sremski Karlovci
Posle doručka vožnja do malog grada Aleksandrovca, centar proizvodnje vina sa vekovnom tradicijom. Degustacija vina u vinariji Ivanović u Aleksandrovcu i razgovor sa proizvođačem vina. Tradicionalni ručak. Nastavak vožnje do vinarije Radenković i degustacija vina. Popodnevna vožnja autoputem sa kratkom pauzom do Sremskih Karlovaca, centar Srba poznat po bogatom kulturnom i duhovnom nasleđu i brojnim vinarijama. Smeštaj u hotel. Tradicionalna večera sa degustacijom čuvenih fruškogorskih I karlovačkih vina. Noćenje.
4. dan/ Sremski Karlovci – Palićko jezero
Posle doručka poseta najpoznatijim vinarijama u Sremskim Karlovcima i degustacija vina u autentičnim vinskim podrumima sa tradicionalnom zakuskom. Poseta Muzeja meda i predavanje o načinu življenja korišćenjem pčelinjih proizvoda i meda. Slobodno vreme za kupovinu i individualni program. Popodnevni polazak za Palićko jezero. Smeštaj u hotel. Svečana tradicionalna večera sa predstavljanjem viteza vina i degustacijom vina. Noćenje.
5. dan Palićko jezero – Budimpešta
Posle doručka polazak za Budimpeštu, odlazni let i kraj programa.
CENA: 595 EUR Min. 15 učesnika, 555 EUR Min. 20 učesnika, 525 EUR Min. 30 učesnika
Doplata za jednokrevetnu sobu: 185 EUR
U cenu uključeno: prevoz autobusom visoke turističke klase, ručak na putu, jedno noćenje sa doručkom u Beogradu, doček dobrodošlice uz degustaciju vina, ulaznica za kraljevski mauzolej na Oplencu, degustacija vina u vinariji Vrbica, degustacija vina u vinariji Ivanović sa tredicionalnim ručkom, degustacija vina u vinariji Radenković, 1 polupansion u hotelu u Sremskim Karlovcima, degustacija vina u vinskom podrumu sa tradicionalnom zakuskom, ulaznica za Muzej meda, 1 noćenje u hotelu na Palićkom jezeru, tradicionalna večera sa degustacijom vina i prezentacija viteza vina, PANACOMP logistika I profesionalno vođstvo
ROK ZA PRIJAVU: 90 dana pre polaska

PANACOMP ZEMLJA CUDA
+381 21 466075, 466076, 466077

info@panacomp.net
office@panacomp.net
www.panacomp.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>